Lån en cykel til arbejde

Randers Kommune vil forsøge at flytte borgernes transportvaner, så flere vælger cyklen til og fra jobbet. Kommunen har derfor i en årrække lånt elcykler ud til borgere, der har mere end 5 kilometer til arbejde.

Alle elcykler er udlånt i perioden fra april til 8. august 2022. 

Lån en cykel 

Fra mandag den 15. august er det igen muligt at låne en elcykel til arbejde.

Du booker en elcykel ved at scrolle ned på denne side. Når du klikker på "Book din cykel i Randers"  eller "Book din cykel i Kristrup, " dukker der grønne felter op. Klik på et grønt felt og book en elcykel.  

Det er ikke muligt at reserve elcyklerne på forhånd.

Elcyklerne lånes ud til borgere, der ikke tidligere har lånt en elcykel. 

Cyklerne kan ikke bookes af personer under 18. år.

Kontakt og info

cykelby@randers.dk 

Depositum

Hvis du vil låne en elcykel, skal du betale et depositum på 500 kr.

Du får 400 kr. tilbage, når du har afleveret elcyklen. De sidste 100 kr. går til en pulje, der dækker forsikringer og reparationer på elcyklerne. 

Desuden trækker Randers Cykelby yderligere 200 kroner fra dit depositum, hvis du ikke har rengjort elcyklen inden aflevering.

Når du har betalt depositum, får du en kvittering på mail. Denne kvittering skal du medbringe for at få elcyklen udleveret. Vær omhyggelig med at skrive den rigtige mail-adresse. Hvis den er forkert, kan du ikke få den nødvendige kvittering.

Når du har booket din elcykel, modtager du en kvittering med et link til at betale depositum.

Book din elcykel og hent den i Randers eller Kristrup 

Når du har booket en elcykel via nettet, kan du hente cyklen ved Fri BikeShop på Kristrupvej 5 i Kristrup eller ved Cykler og Fritid i Vestergade i Randers.  

Randers 

Når du har booket din cykel, kan du hente den ved cykelforretningen Vesterport Cykellager, Vestergade 66 8900 Randers C. 

Book din cykel i Randers her.

Kristrup

Cyklister, der har booket en elcykel i Kristrup, kan hente en elcykel i Kristrup ved cykelbutikken FRI BikeShop, Kristrupvej 5. 

Book din elcykel i Kristrup her