Lån en cykel til arbejde

Virksomheder og institutioner, der deltager i den landsdækkende kampagne "Vi cykler til arbejde", der ruller i maj måned 2019, kan låne el-cykel.

Alle el-cykler er udlånt. Der er eventuelt mulighed for at låne el-cykler igen fra august måned. 

 

Randers Kommune vil forsøge at flytte borgernes transportvaner, så flere vælger cyklen til og fra jobbet. Kommunen har derfor i en årrække lånt elcykler ud til borgere, der har mere end 5 kilometer til arbejde.

I forbindelse med kampagnen "Vi cykler til arbejde" i maj måned, kan virksomheder og institutioner i Randers låne 1. elcykel til medarbejderne for at lokke flere til at deltage i kampagnen. 1 elcykel pr. arbejdsplads. 

Udlånsperiode

Virksomheder kan låne en elcykel i månederne april, maj, juni og juli måned. Elcyklerne skal afleveres tilbage mandag den 5. august. 

Elcyklerne kan lånes fra den 8. april. 

Før I som virksomhed kan booke en elcykel SKAL i først tilmelde et hold på www.vcta.dk 

Kontakt og info

cykelby@randers.dk 

Cyklerne kan ikke bookes af personer under 18. år.

Depositum

Når jeres virksomhed låner en elcykel, skal I betale et depositum på 500 kr.

Virksomheden får 400 kr. tilbage, når I har afleveret elcyklen igen. De sidste 100 kr. går til en pulje, der dækker forsikringer og reparationer på elcyklerne. 

Desuden trækker Randers Cykelby yderligere 200 kroner fra jeres depositum, hvis I ikke har rengjort elcyklen inden aflevering.

Når I har betalt depositum, får I en kvittering på mail. Denne kvittering skal I medbringe for at få elcyklen udleveret. Vær omhyggelig med at skrive den rigtige mail-adresse. Hvis den er forkert, kan I ikke få den nødvendige kvittering.

Når I har booket en elcykel via nettet, kan I hente cyklen ved Fri BikeShop på Kristrupvej 5 i Kristrup eller ved Cykler og Fritid i Vestergade i Randers.  

Book din virksomheds-elcykel og hent den i Randers eller Kristrup 

Når din virksomhed har tilmeldt et hold til kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE,  kan I hente elcyklen i cykelbutikken, Cykler og Fritid, Vestergade 1, 8900 Randers.

Randers 

Book din cykel i Randers her.

Kristrup

Virksomheder, der har booket en elcykel i Kristrup, kan hente en elcykel i Kristrup ved cykelbutikken FRI BikeShop, Kristrupvej 5. 

Book din elcykel i Kristrup her