Lån en ladcykel

Lån en ladcykel på Hornbæk Børnegård.

Hornbæk Børnegård har fået tre ladcykler af Randers Cykelby. Det er dog ikke kun børnene og pædagogerne, der får gavn af ladcyklen. Forældre kan også låne en ladcykel en weekend. Samtidig forbedres institutionens cykelbane, så børnene kan lære at begå sig på cykel, mens de har det sjovt. Aktiviteterne er for børnegårdens børn og forældre.

Mød en ladcykel

Hvad er fidusen egentlig ved at cykle ud i det blå på en ladcykel? D. 24. marts kl. 15:00 indvies ladcyklerne officielt. Ladcyklerne præsenteres af tidligere verdensmester i cykling, Jørgen Schmidt. Hør om sikkerhed og faciliteter og se en udstilling med fotos og tegninger om ladcyklerne.

Weekendcykeltur med børnene

Få en fælles oplevelse med din familie og deltag i en konkurrence om den bedste ladcykelhistorie og billede. Hvis du er forælder til et barn på Hornbæk Børnegård, kan du låne en af tre christianiabikes i en weekend. Der er plads til 4 børn, og du kan låne cyklen fra 24. marts.

Kommende skolebørn lærer at cykle

Hornbæk Børnegårds kommende skoleelever kan i april og juni træne deres cykelfærdigheder, så de kan køre sikkert på to hjul i trafikken, når tiden nærmer sig. 1-2 gange ugentligt kan de indenfor cykelbanens sikre rammer afprøve deres cykelfærdigheder.

Cykeltemadag

Den 25. maj kl. 15:30 kan du se, hvordan det går børnene på cykelbanen. Du kan også afprøve en ladcykel og se, om det er dig og din familie, hvis ladcykelhistorie og foto bliver kåret som den bedste.