0.B vinder trafikkonkurrence.

Eleverne i 0. B på Rismølleskolen har været både dygtige og heldige. De har nemlig vundet en konkurrence i den landsdækkende kampagne ” Børn på vej,” der skal lære børn at begå sig i trafikken.

0.B på Rismølleskolen blev de glade vindere af 1000 kroner til klassekassen

08. november 2017 - Oprettet af Britt Møller

I Randers Kommune skal alle børn være trafiksikre. Derfor satte kommunen i august plakater op ved alle skoler med budskabet ”Børn på vej.”  Af samme årsag har alle kommunens 0. klasseelever fået udleveret ”Min trafikbog” med opgaver om sikker trafik.

Børnehaveklasselærerene har sendt klassens rigtige svar ind til den landsdækkende konkurrence ”Børn på vej.” I Randers Kommune blev de heldige vindere 0. B fra Rismølleskolen:

”Forældrene i 0. B har været gode til at bakke op om kampagnen ved at hjælpe deres børn med at løse opgaverne i trafikbogen. Forældrene har også øvet trafikregler med deres børn derhjemme. Det mærkes især, når hele klassen er på gåture i omegnen, for eleverne er meget bevidste om vigtigheden af at se sig for i trafikken og stoppe op,  inden de går over en vej,”  siger Karen Sørensen, børnehaveklasseleder i 0. B på Rismølleskolen.

Hjælp til forældre om børn og trafik:

Kampagnen ”Børn på vej” sætter fokus på, at alle børn skal lære at blive sikre i trafikken. Fælles for alle børn er, at deres forældre er rollemodeller i trafikken. Det og meget andet kan forældre læse om på www.sikkertrafik.dk/forældre. Her kan forældrene også tilmelde sig et nyhedsbrev, så de løbende får nyheder, tilpasset deres børns alder.