Aflåst cykelparkering giver tryghed og motion

Som travl småbørnsfar med bopæl i Hornbæk og arbejde i Ålborg er et rødt cykelskab ved samkørselspladsen ved E.45 et vigtig omdrejningspunkt i Mads Nyhuus Bendix Raschs´ hverdag.

18. februar 2016 - Oprettet af Britt Møller

Som mange andre østjyder pendler Mads Nyhuus Bendix Rasch hver dag mange kilometer i bil for at komme til sit arbejde.  Han følges med en kollega til Ålborg, der hver dag samler ham op ved samkørselspladsen ved Viborgvej. Turen fra hjemmet til opsamlingsstedet forgår på cykel:

”Jeg er super glad for at kunne få frisk luft og få rørt mig ved at træde i pedalerne før og efter  bilturene til Ålborg,” siger Mads Nyhuus Bendix Rasch.

Han har tidligere oplevet at få stjålet sin cykel. Han er derfor meget tilfreds med den tryghed, som den aflåste cykelparkering giver:

”Det giver ro i sjælen, at man altid ved, at cyklen står der efter en lang køretur. Desuden er cyklen tør i al slags vejr, så det er et ekstra plus,” siger Mads Nyhuus Bendix Rasch

Fakta

Randers Cykelby har 16 cykelbokse til udlejning ved samkørselspladsen på Viborgvej ved motorvejen E.45.

Ved Busterminalen i Randers er der et aflåst cykelhus med plads til 40 cykler.

De aflåste cykelparkeringer koster 300 kroner om året. Cykelparkeringerne på Viborgvej og ved Busterminalen kan lejes via  www.randerscykelby.dk