De varmer op til Gudenåløbet

Søndag den 29. maj finder familien Bjerre jernhestene frem for at deltage i opvarmningen til Danmarks smukkeste cykelløb, Gudenåløbet, der skydes i gang søndag den 5. juni.

20. maj 2016 - Oprettet af Britt Møller

Familien har aldrig tidligere deltaget i Gudenåløbet. Derfor prøvekørte de ruten i april måned for at teste, om børnene kunne klare de mange kilometer:

”Børnene fik en hånd i ryggen op ad bakkerne, og så gik det bare derud af på cyklerne. De synes det bliver spændende at cykle ruten igen både til opvarmningen og til selve Gudenåløbet,”  forklarer Ruben Bjerre.

Familien Bjerre træder ofte i pedalerne i området omkring Stevnstrup:

”Cykling er en god måde at hygge sig sammen på som familie.  Vi får frisk luft og motion, mens vi nyder den smukke natur og holder mange små pitstop undervejs med kiks og vand,” siger Ruben Bjerre.

Opvarmningstur for alle

Gudenåløbet skydes i gang for fjerde år i træk. Løbet er arrangeret af Randers Cykelby og IFA i Stevnstrup, der med opvarmningsturen søndag den 29 maj håber at tiltrække nye cyklister, der har lyst til en aktiv søndag i sadlen sammen med familie, naboer og venner:

 ”Opvarmningsturen er et tilbud til cyklister i alle aldre om at lære ruten at kende og samtidig møde nogle af de andre deltagere, der dukker op til Gudenåløbet søndag den 5.juni” forklarer Christian Møller  fra IFA i Stevnstrup.

Fakta

Der er fortræning til Gudenåløbet søndag den 29. maj klokken 10. Mødested ved IFA ´s klubhus i Stevnstrup. Adressen er Stationsvej 34, 8870 Langå. Løbet er 27. kilometer langt.

Selve Gudenåløbet skydes i gang søndag den 5. juni klokken 14 med start og målsted ved IFA ´s klubhus i Stevnstrup. Adressen er Stationsvej 34, 8870 Langå. Løbet er 27. kilometer langt.

Der er også et børneløb for de yngste børn inden selve Gudenåløbet. Børneløbet skydes i gang søndag den 5.  juni klokken 12.30ved IFA ´s klubhus i Stevnstrup. Løbet er 3.5 kilometer, og de hurtige kan nå at cykle ruten et par gange.

Der er et tilmeldingsgebyr på 40 kroner for en voksen og 20 kroner for et barn under 10 år. Når børn har betalt 20 kroner, kan de både deltage i cykelløbet for børn klokken 12.30 og selve Gudenåløbet.

Tilmelding og betaling på www.randerscykelby.dk

På ruten den 5. juni er der to pitstop med gratis forplejning.

Deltagerne kan bestille en varm ret, der står klar efter Gudenåløbet. Tilmelding og betaling på

www.randerscykelby.dk