Elever vinder reflekser til skoletaskerne

3. A på Assentoftskolen er nu mere synlige i trafikken, når de i den mørke tid bevæger sig til og fra skole. De har nemlig vundet lysende reflekser til deres skoletasker i en konkurrence, der var en del af Cyklistforbundets landsdækkende kampagne ” Lys på med Ludvig.”

14. januar 2016 - Oprettet af Britt Møller

”Det er første gang klassen deltager i kampagnen, og de har været meget optagede af den” fortæller Diana Fonager, der er klassepædagog i 3. A.

Eleverne deltog i november måned i Cyklistforbundets landsdækkende reflekskampagne ”Lys på med Ludvig, ” der bidrager til at øge børns synlighed og sikkerhed i trafikken ved at sætte fokus på cykellygter og reflekser.

I kampagneperioden løste eleverne opgaver om lys og trafiksikkerhed og vandt reflekserne i en tegnekonkurrence.

Fokus på Cykling

Assentoftskolen har stor fokus på at få flere elever til at cykle til skole. Eleverne på skolen har de sidste par år deltaget i forskellige cykelkampagner, og det har fået 20 procent flere elever i sadlen til undervisning.

”Vi har erfaring med, at cykelkampagner gør en forskel og får flere elever til at springe på cyklerne. Vi ved også, at det er vigtigt at følge op på kampagnerne, og derfor regner vi også med at deltage i lys og reflekskampagnen ”Lys på med Ludvig” i november 2016,”  siger Diana Fonager.