Fjordløbet er klar til flere børneryttere

I 2015 indviede Fjordløbet en helt ny 15 kilometer distance. Den nye etape blev en succes, for den tiltrak flere familier med børn til løbet end de foregående år. Arrangørerne og Randers Cykelby håber at kunne lokke endnu flere børn i sadlen søndag den 14. august.

09. august 2016 - Oprettet af Britt Møller

Det traditionsrige løb blev sidste år udvidet med en kortere distance end de velkendte tre ruter på henholdsvis 30, 50 og 100 kilometer for at tiltrække flere deltagere, der ikke har mod på at cykle 30 kilometer.

Randers Cykelby giver hvert år tilskud til børn og unge under 16 år, og Cykelbyen er glad for de helt unge rytteres interesse i at springe på cyklerne sammen med deres forældre:

”Vi er meget tilfredse med, at den nye distance kunne lokke flere børn i sadlen sidste år. Vi håber derfor, at endnu flere børnefamilier vil bruge den første søndag i Randers Ugen til en aktiv dag med masser af fællesskab og motion, ” siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby

Cykellege, quiz og sundhedstjek

Efter cykelturen står Randers Cykelby klar ved målstregen med legeaktiviteter på to hjul til børnene og cykelquiz med præmier til forældrene. Derudover er erfarne diætister klar til at tjekke deltagernes sundhedstilstand:

”Vi har gennem flere år allieret os med diætister til Fjordløbet, der måler rytternes bodyage og giver gode råd om sund livsstil. Det er et meget populært tilbud. Rigtig mange møder op år efter år for at få målt deres sundhedstilstand og for at tjekke, om de er blevet sundere, eller om de skal justere med mere motion eller en mere varieret kost,”siger Birgit Berggrein.

Fakta

Fjordløbet afholdes søndag den 14 august. Tilmelding og ruter på www.fjordløbet-randers.dk

Etaperne er på henholdsvis 15, 30, 50 og 100 kilometer. 

Randers Cykelby har en stand ved start og målstedet med løbecykler til de mindste og cykelbane og cykelringridning for de større børn samt diætister, der måler deltagernes bodyage. Som noget nyt kan deltagerne også quizze om cykelspørgsmål på Randers Cykelbys stand.