Lille, store og giga Christian arrangerer Gudenåløbet

For femte år i træk er tre svogre med fornavnet Christian og deres familier i fuld sving med at forberede afviklingen af Danmarks smukkeste cykelløb, Gudenåløbet, der skydes i gang søndag den 11. juni. De aktive svogre samarbejder med Randers Cykelby og IFA i Stevnstrup om løbet:

De tre svogre glæder sig sammen med deres far og svigerfar Ebbe Bruun til at være medarrangører af Gudenåløbet. Fra venstre mod højre er det lille, store og giga Christian Møller/Bruun, der flankerer deres svigerfar Ebbe Bruun. To af deres tilsammen ni børn er med på billedet.

01. juni 2017 - Oprettet af Britt Møller

”Vi er en cykelgal familie, der brænder for at give borgere i alle aldre en fantastisk naturoplevelse i Randers på to hjul rundt om Danmarks største flod ,”  siger Christian Møller, der i familien bliver kaldt store Christian, fordi han er den ældste. Den yngste af de tre svogre bliver kaldt lille, ligesom den højeste af de tre aldrig har heddet andet end Giga.

Svigerfars favorittur

Udover en masse frivillige fra idrætsklubben IFA i Stevnstrup har de tre svogre lokket deres koner og deres tilsammen ni børn med til Gudenåløbet, hvor familiemedlemmerne har forskellige opgaver. Nogle cykler, mens andre står post på den 27 kilometer lange cykelrute.

”Cykelløbet henvender sig til folk i alle aldre og på alle niveauer. Her er både plads til de ryttere, der vil cykle lidt hurtigere, og til alle de deltagere, der vil hygge sig med familie, venner og kollegaer,”   siger Christian Møller.

Ebbe Bruun, der både er far og svigerfar i den aktive familie, cykler bagerst søndag den 11. juni og sørger for, at deltagerne kommer godt i mål:

”Da jeg var ung, spillede jeg fodbold for Randers Freja i mange år. Jeg er derfor vant til at røre mig, og får i dag min daglige motion på jernhesten. Min favorittur er cykelruten rundt om Gudenåen, fordi det er en rute, der bugter sig i det smukkeste landskab, der næsten er fri for kørende trafik,”  fortæller Ebbe Bruun.

Fakta

Gudenåløbet arrangeres af Randers Cykelby i et samarbejde med idrætsklubben IFA i Stevnstrup. 

Løbet skydes i gang af Joans Dahl, direktør for Regionshospitalet i Randers

Gudenåløbet skydes i gang søndag den 11. juni klokken 14 med start og målsted ved IFA ´s klubhus i Stevnstrup. Adressen er Stationsvej 34, 8870 Langå.

Løbet er 27 kilometer langt.

Der er et tilmeldingsgebyr på 40 kroner for en voksen og 20 kroner for et barn under 10 år.

Tilmelding og betaling på www.randerscykelby.dk

På ruten den 11. juni er der to pitstop med gratis forplejning.

Deltagerne kan bestille en varm ret, der står klar ved mållinjen efter Gudenåløbet. Bestilling og betaling af mad på www.randerscykelby.dk