Sammenhold gav førstepræmie

6.D på Assentoftskolen deltog i september måned i den landsdækkende motionskampagne ”Alle Børn Cykler.” Elevernes mange cykelture resulterede i førstepræmien, en tur til Djurs Sommerland. Sejren skyldtes ikke mindst det gode klassefællesskab

6. D gav hinanden god opbakning på cyklerne og kan nu glæde sig til en tur til Djurs Sommerland.

12. oktober 2016 - Oprettet af Britt Møller

 ”Eleverne har et helt unik sammenhold. De bakker altid hinanden op, også når de deltager i en motionskampagne. De formår at begejstre hinanden og trække hinanden op på cyklerne. Førstepladsen er et godt eksempel på, hvor gode de er til at arbejde sammen om et mål og at løfte i flok,”  fortæller Kirstin Westphael, der er lærer for 6. D.

Eleverne i 6. D har deltaget i kampagnen, siden de gik i børnehaveklasse. De har aldrig tidligere vundet en præmie, men har samarbejdet om, at det en dag skulle lykkes for dem: 

”Vi har hjulpet hinanden med at cykle så meget som muligt i september. Hvis jeg for eksempel en dag ikke havde lyst til at cykle til skole, skubbede min veninde til mig og fik mig op i sadlen, ”  forklarer Line Korreborg fra 6. D.

I Randers kommune deltog 3032 elever i kampagnen, der rullede fra den 5. til den 18. september.

Flere glade vindere

Randers Cykelby støtter hvert år kampagnen med lokale præmier. 

Førstepræmien, en tur til Djurs Sommerland, gik til 6.D på Assentoftskolen.  1. B på Munkholmskolen vandt andenpræmien, der er en tur i biografen for hele klassen, og tredjepræmien, 1000 kroner til klassekassen,blev vundet af 6. B. på Blicherskolen i Spentrup. 

Eleverne i 1. B på Munkholmskolen vandt 2. præmien og skal en tur i biografen sammen med deres lærere. 

 6. B fra Blicherskolen cyklede sig til 3. pladsen. Eleverne vandt 1000 kroner til klassekassen.

Fakta

Alle Børn Cykler er en børnemotionskampagne, der ruller hvert år i september måned for alle skoleelever.  Formålet er at få så mange børn som muligt til at cykle mere. Kampagnen arrangeres af Cyklistforbundet i samarbejde med TrygFonden. De klasser, der har flest cykeldage, deltager i lodtrækningen om cykelpræmier til hele klassen.

4.A fra Blicherskolen i Spentrup vandt gavekort til en klassefest i den landsdækkende kampagne.

Randers Cykelby støtter hvert år kampagnen med lokale præmier:

Førstepræmien, en tur til Djurs Sommerland, gik til 6.D på Assentoftskolen.  1. B på Munkholmskolen vandt andenpræmien, der er en tur i biografen for hele klassen, og tredjepræmien, 1000 kroner til klassekassen, blev vundet af 6. B. på Blicherskolen i Spentrup.