Sygeplejersker deler morgenbrød ud til cyklister

En flok cykelaktive ansatte fra Regionshospitalet i Randers har i mange år deltaget i den landsdækkende kampagne ” Vi cykler til arbejde,” der ruller i maj måned. Nu vil de have flere randrusianere med i kampagnen, og derfor står de klar med rundstykker tirsdag morgen den 5. april til friske cyklister på vej til arbejde.

01. april 2016 - Oprettet af Britt Møller

”Vi glæder os hvert år til at deltage i kampagnen, og vi håber, at denne event vil inspirere mange flere borgere til at følge vores eksempel og springe på cyklerne til arbejde,” siger Anette Kjeldsen, der er holdkaptajn for cykelholdet på Sterilcentralen

At deltage i cykelkampagnen er blevet en tradition for de ansatte på Sterilcentralen:

”Kampagnen får os til at hive cyklerne ud af skurene efter vinterpausen. Den sørger for, at vi får masser af motion og frisk luft til og fra arbejde, og de fleste fortsætter med at cykle, til det bliver efterår,”  siger Anette Kjeldsen.

Kampagne giver større fællesskab

Anette Kjeldsen har deltaget i kampagnen i 16 år, og hun regner med at fortsætte mange år endnu:

”Udover at vi får mere motion i hverdagen, får vi også et større fællesskab ved at deltage i kampagnen. Vi snakker om cykelture og antal cyklede kilometer i pauserne, og vi holder også lidt øje med hinanden, om alle får cyklet de dage, hvor det regner,” fortæller Anette Kjeldsen.

Selvom kampagnen først begynder i maj, er flere af sygeplejerskerne allerede tyvstartet på den tohjulede, for de vil vinde præmier, også i år:

”Vi har vundet Randers Cykelbys lokale præmier i flere år, og det er vi glade for. I år går vi efter at vinde én af de helt store landsdækkende præmier, så derfor må vi træne endnu mere, end vi plejer” fortæller Anette Kjeldsen.

Fakta

Sygeplejerskerne fra Sterilcentralen deler morgenbrød ud tirsdag den 5. april fra klokken 7.30 til klokken 8.00 ved cykeltælleren på Stibroen øst for Randersbro
Den landsdækkende motionskampagne, "Vi cykler til arbejde"  ruller fra den 1-31. maj 2016.

Kampagnen er arrangeret af Cyklistforbundet i Danmark.  Deltagerne kan tilmelde sig på www.vcta.dk Holdene dyster om flotte præmier som rejsegavekort, slotsophold, cykler og cykeltilbehør. 

Udover de landsdækkende præmier udlodder Randers Cykelby lokale præmier, som gavekort til kulturoplevelser, restauranter og biografture