Abonnér på cykelparkering

Nu er det blevet endnu nemmere at sikre sig en cykelparkeringsplads. Det er slut med at skulle huske at købe ny nøgle en gang om året. Fremover abonnerer man på en cykelparkeringsplads. Betalingen foregår automatisk, indtil du afmelder dit abonnement. Du bliver selvfølgelig advaret inden abonnementet bliver fornyet, så du kan nå at stoppe abonnementet, hvis du ønsker det. Du kan læse meget mere om mulighederne i den nye abonnementsløsning, når du klikker ind. God fornøjelse.

De mange cykelpendlere i Randers Kommune kan få jernhesten opstaldet trygt og sikkert ved Busterminalen i Randers Midtby og ved Viborgvej/motorvejen. Det er Randers Cykelby, der står bag projektet.

Du kan tegne abonnement på cykelparkering, så du ikke skal bekymre dig om at at huske at betale for en ny periode. En cykelparkeringsplads koster 300 kr. om året.

Når du har tegnet abonnement på en cykelparkeringsplads, bliver der en gang om året trukket 300 kr. på dit betalingskort som betaling for pladsen. Du modtager en påmindelse om, at beløbet bliver trukket ca. 14 dage før. Læs mere under "Handelsbetingelser".

DET ER DESVÆRRE IKKE MULIGT AT KØBE EN NØGLE TIL DEN AFLÅSTE CYKELPARKERING VED BUSTERMINALEN, DA ALLE PLADSER ER OPTAGET. 

Abonnér på cykelparkering

Hvis du mister din nøglekort koster det dig 200 kroner.

Betal for mistet nøglekort til cykelparkering

Betalingen kan ske med MasterCard, Visa eller Dankort.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK).

Randers Kommune
Laksetorvet
8900 Randers C
Tel.: 89 15 15 15
cykelby@randers.dk
CVR: 29189668