Lån en trehjulet cykel

Har du svært ved at holde balancen på en almindelig cykel, har du nu mulighed for at låne en trehjulet elcykel af Randers Kommune i et halvt år. Det er Randers Cykelby og Hjælpemiddelhuset i Randers, der er gået sammen om at udlåne fem trehjulede elcykler.

Venteliste

Første hold cykler blev udlånt i september 2013. Cyklerne skifter lånere hvert halve år. 

Da der er stor rift om cyklerne, er der venteliste til cyklerne. For at komme på venteliste skal du svare på spørgsmål om dine begrundelser for at låne en trehjulet elcykel. Det gør du ved at udfylde skemaet "LÅN EN 3-HJULET" nedenfor.

Når du har svaret på spørgsmålene og trykket SEND, får du, inden der er gået 14 dage en tilbagemelding på, hvornår du kan låne en cykel.

Betingelser for at låne

For at komme i betragtning til en elcykel skal du vide at:

  • Udlån sker på eget ansvar. 
  • Din egen forsikring skal dække tyveri og hærværk på cyklen til en værdi af ca. 30.000 kr.
  • Du skal besvare spørgeskema og registrere cyklede kilometer. Oplysninger bruges til at indsamle erfaringer med cykelprojektet.
  • Du må max veje 110 kilo.

NB

Udlån af de trehjulede elcykler er et selvstændigt projekt. Den enkelte låner bliver ikke vurderet til på et senere tidspunkt at være berettiget til at låne en cykel som et HJÆLPEMIDDEL af Randers Kommune. 

Har du spørgsmål vedr. ovenstående, kan du kontakte:

Sanne Solberg fra Hjælpemiddelhuset i Randers Kommune på mail susanne.solberg@randers.dk, evt. hjmid@randers.dk

Udlån af 3-hjulet elcykel

Vi skal bruge oplysninger om vægt (cyklen kan max. bære 110 kg), højde og alder:Har du en værge skal vedkommende udfylde nedenstående: