Vi cykler til arbejde

Har du og dine kollegaer mon bedre cykelben end de ansatte medarbejdere på etikette virksomheden CCL Labels A/S i Dronningborg?

De cykelaktive ansatte fra CCL Label A/S blev i 2017 de glade vindere af Randers Cykelbys førstepræmie i kampagnen " Vi cykler til arbejde." 

Så gør som dem og hop i sadlen sammen med dine kollegaer og tilmeld jer den landsdækkende motionskampagne, "Vi cykler til arbejde, " der ruller igen maj måned 2018.

Vil du være med?

Det koster 50 kr. at deltage i "Vi Cykler Til Arbejde",  og det kræver, at I er mindst fire kolleger eller studiekammerater til at danne et hold. I kan vinde flotte cykelpræmier og på www.vcta.dk beregne, hvor sunde I bliver, og hvor meget CO2 I sparer. 

”Vi Cykler til Arbejde” er Danmarks største landsdækkende kampagne, og der er traditionelt set stor tilslutning til kampagnen fra landets arbejdspladser

Præmier fra Randers Kommune

Randers Kommune bakker op om kampagnen med særlige gaver til de randrusianske deltagere.

 1. Præmien er et gavekort på 500 kroner til hver holddeltager til Værket i Randers.

 2. Præmien er et gavekort på 300 kroner til hver holddeltager til Restaurant Østergade 1. i Randers.

 3. Præmien er et gavekort til hver holddeltager til en biografbillet.

Cykelvenlig arbejdsplads

Randrusianerne dystede mod byrådet

Partierne i Randers Byråd dystede i 2012  ikke kun om vælgere men også om, hvem der havde flest kilometer i benene. Derfor stillede de med et rødt og et blåt hold i kampagnen "Vi cykler til arbejde".

De røde vandt over de blå, fordi de cyklede flere dage til arbejde, og de blå cyklede flest kilometer.