Jens-Erik Madsen

Jens-Erik Madsen fra Randers er tidligere professionel cykelrytter. Han vandt verdensmesterskabet i 2009 i holdforfølgelsesløb og blev samme år Danmarksmester i 1000 meter på tid. I sin fritid tager han også cyklen frem, når han henter børn i dagpleje.

Hvilken slags cyklist er du?

Jeg kan godt lide at cykle til daglig sammen med min familie. Jeg bruger bl.a. cyklen, når jeg henter børn i dagpleje, eller når jeg cykler på hyggeture med  børnene i nærområdet.

Hvorfor har du valgt at blive cykelambassadør?

Randers Cykelby er et spændende projekt, som jeg gerne vil bakke op om. Det er vigtigt, at flere mennesker cykler til arbejde og i det hele taget bruger cyklen meget mere som transportmiddel.

Hvorfor skal Randers cykle mere?

Hvis du tager bilen på arbejde, bruger du tid på at sidde i kø og finde parkeringsplads. Det er lige så hurtigt at cykle, og så får man motion samtidig.

Hvad er dine mærkesager?

Det er vigtigt, at cyklister kører sikkert og ansvarligt i trafikken. Som cyklist skal man være ekstra opmærksom og ikke regne med, at biler stopper, når de skal dreje. Og så er det selvfølgelig vigtigt altid at bære cykelhjelm.

Hvordan vil du arbejde for at flere kommer til at cykle i Randers?

Jeg vil deltage i Randers Cykelbys arrangementer og opfordre alle, jeg kender, til at bruge cyklen i stedet for bilen, da det er sundere.