Mads Würtz Schmidt

Den dobbelte verdensmester i enkeltstart for juniorer er en kendt ung mand i Randers og i cykelkredse i Danmark og i udlandet. Mads er opvokset i en cykelgal familie, og har siden han var en lille dreng været medlem af Randers Cykleklub, hvor han har kørt mange løb. Sin titel som cykelambassadør vil han bl.a. bruge til at være rollemodel for andre unge og håber, at endnu flere vil satse på cykelsporten og melde sig ind i Randers Cykleklub.

Hvorfor har du valgt at blive cykelambassadør?

Det er spændende at deltage i cykelaktiviteter, hvor jeg kan komme i dialog med mange forskellige folk. Jeg vil gerne være med til at sprede budskabet om at cykling er sjovt og sundt, så endnu flere tramper i pedalerne på arbejde og lader bilen stå.

Hvad er dine mærkesager?

Jeg vil gerne medvirke til, at der er flere børn og unge, der får interesse for cykelsport og melder sig ind i Randers Cykleklub. Det er fedt at cykle og få brændt noget krudt af, når man suser af sted med høj fart.

Hvordan vil du arbejde for, at flere kommer til at cykle i Randers Kommune?

I kraft af at jeg er blevet et kendt ansigt, vil jeg gerne deltage i nogle aktiviteter og kampagner, der får flere mennesker til at interessere sig for cykling og på den måde få flere randrusianere til at cykle mere.