Ladcykler i børnehaven

Fredag den 15. juni trampede børn og forældre ivrigt i pedalerne til Børnehuset Himmeldalens cykelsommerfest. Forældrene stod i kø for at prøve børnehavens nye elladcykel, mens børnene susede rundt på nye løbecykler.

Cyklerne er udlånt af Randers Cykelby, fordi Børnehuset er med i projekt ”Dronningborg Cykler”. Forældre og pædagoger deles om ladcyklen, og ved festen fik forældrene mulighed for at prøve en tur og skrive sig på venteliste, til at låne den med hjem:

”Det er dejligt at kunne cykle med tre børn på én gang. Hvis jeg arbejdede i Randers kunne vi sælge den ene bil og købe en ladcykel med el. Det er jo et billigt transportmiddel. Vi skal helt sikkert skrives op til at låne den nogle weekender,” sagde Arne Lehner, far til Stefan, der går i Børnehuset Himmeldalen.

Fed cykel giver mening

Morten Friis-Christensen fra Børnehuset Himmledalen forklarede cyklens mange finesser til Jakob Thomsen, der var meget begejstret for ladcyklen:

”Den er super fed. Det giver pludselig mening at cykle. Det er en god idé at børnehaven har lånt en elladcykel, som vi forældre også kan låne. Det er en god måde at udbrede kendskabet til ladcykler på,” sagde Jakob Thomassen, der er far til Bertil og Frida.