Harridslev, nye cykelstier og kampagner

Elever på Korshøjskolen i Harridslev kan nu cykle sikkert til skole ad nye cykelstier. Flere klasser på skolen har også deltaget i cykelworkshops om cykling i undervisningen.

Ved Korshøjskolen er der etableret en dobbeltrettet cykelsti samt en forlængelse af eksisterende sti i Harridslev ved Rønnevej. Desuden er en strækning på Harridslevvej lukket for gennemkørende trafik.

På Korshøjskolen i Harridslev har elever fra 3. klasse været inddraget i at lave opgaver i dansk og matematik, som elever fra andre klasser efterfølgende skulle cykle rundt og løse. Udover en anderledes undervisning fuld af bevægelse, som begejstrede eleverne, øgede undervisningen på cykel elevernes motorik og trafiksikkerhed.

I forbindelse med cykelprojektet malede eleverne på Korshøjskolen også iøjnefaldende cykelsymboler ved skolens cykelparkeringer for at øge opmærksomheden på cyklen som dagligt transportmiddel.

Kort over nye cykeltiltag i Harridslev

Ved Korshøjskolen etableres en dobbeltrettet cykelsti og forlængelse af eksisterende sti i Harridslev ved Rønnevej. Kortforklaring: Blå pile - asfaltering af eksisterende cykelstier. Gul pil - ny cykelsti. Orange pile- rekreative cykelstier til henholdsvis Vestrup og Albæk